Acelasi EU

…lumea ta prin ochii mei…

Archive for 'Personal'

Romanian Top Shits, pardon HITS

August 7th, 2011. Published under Personal. No Comments.

Evenimentul a avut loc in Bacau, in Piata Tricolorului. Toata lumea a elogiat evenimentul ca fiind unul de traditie care deja a ajuns la a cincea editie.
Am fost prezent in ambele zile la concerte si decernari si nu am ramas impresionat decat de un singur recital – cel al lui Stefan Banica.
La Bacau se merge pe ideea ca “astia-s fraieri si nu au mai pupat asa evenimente, dati-le orice ca ei nu au pretentii”.
Voi incepe cu prezentatorii – presupun ca pentru ei a fost primul eveniment prezentat – altfel chiar nu au nicio scuza. O parasuta blonda si un “crainic” de la radio zu care, din punctul meu de vedere, nu au mai contenit in prostie. Nu am inteles daca felul in care faceu ei “entertainment” era unul adaptat pentru tarani/moldoveni sau chiar nu au putut mai mult. Urlatoarea blonda, Roxana Nemes cica o cheama, ar fi trebuit sa ramana cu despuiatul in ziare de cancan. Vocea ei a fost atat de ascutita incat uneori iti venea sa arunci cu ceva pe scena – lucru care s-a tot inamplat de cateva ori. O data la cateva ore isi lauda designerul vestimentar, desi nu interesa pe nimeni.

Organizatorii au vrut sa imite un eveniment de genul MTV dar nu au stiut probabil ca in spatele unui eveniment de acest gen sunt ore de repetitii, oameni care stiu sa faca atmosfera si o echipa care lucreaza ca un tot unitar. Nu este de ajuns sa aduci un covor rosu si sa pui doua “vedete” sa dea din buze, sa aduci niste ecrane si niste boxe si sa astepti rezultate.

Sonorizarea a fost precara, iar dj-ul sau cel care punea muzica pentru playback in mod sigur isi cauta de lucru acum. Au fost momente penibile atat pentru artisti cat si pentru organizatori in care s-a oprit muzica sau s-a trecut la o alta melodie. Ii felicit pe cei care au plecat de pe scena atunci cand “le-a sarit discul” – ex: Claudette.
In ultima seara unuia dintre cei care au avut recital i s-a intrerupt muzica de doua ori dar a avut perseverenta si rabdare si a terminat recitalul.

Sincronizarea dintre cei care prezentau si restul organizatorilor: muzica, lumini, camere a fost inexistenta. De multe ori prezentatorii erau lasati sa vorbeasca si peste vocea lor intra reclama.

Au fost chemati pe rand pe scena artisti care sa inmaneze diverse categorii de premii. Normal ar fi fost ca vedetele venite pe scena sa anunte si castigatorii categoriei respective dar le era imposibil pentru ca urlau peste ei prezentatorii evenimnetului.

Am tot cautat un moment placut, pe care sa il laud, legat de organizare dar, din pacate, asa ceva nu exista.

Nu inteleg cum poti sa transmiti pe o televiziune ceea ce s-a intamplat aici.

La decernarea premiului din partea primariei a fost un alt moment care nu ne pune intr-o imagine prea buna. Reprezentantul Primariei, Ionut Tomescu, a venit sa inmaneze premiul in pantaloni scurti. Artistul care a primit premiul a incercat, pe buna dreptate, o gluma legata de bugetul primariei pentru altfel de haine. Nu poti la un eveniment pe care il vrei de o anumita amploare sa apari imbracat ca pentru plaja in fata unui artist ca Stefan Banica.

Artistii precum Stefan Banica, Anda Adam, Puia, Sistem si Xonia au fost cei ce au salvat evenimentul.

Ascult …

March 25th, 2011. Published under Personal. No Comments.

…de fiecare data cu aceeasi placere:

zi de doliu….:)

March 5th, 2011. Published under Personal. 1 Comment.

Am auzit o stire foarte trista.

Domnul Emilian Boc a decedat in aceasta dimineata.
Acesta a fot gasit spanzurat de un bonsai.

Revenim cu amanunte

U(A)MOR cu zodiile

March 5th, 2011. Published under Personal. No Comments.

Aveti mai jos un horoscop care mi-a provocat o stare de buna dispozitie. Esenta e aceeasi… exprimarea este insa mai prietenoasa.

Enjoy!

Berbec
Veşnic tânăr, caut o persoană care să nu obosească, nici măcar când o alerg prin casă. Nu am prejudecăţi şi am obiceiul de a fi direct, fără ocolişuri. Mă aprind repede, nu stau pe gânduri ca nehotărâţii aia din Balanţă si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul este că ştiu ce vreau şi acţionez ca atare.

Dacă mă iei cu nu ştiu câte crize interioare ce te împiedică să fii fericit, uită-te la Peşti că s-ar putea să fie mai receptivi. Eu îţi aduc optimismul, încrederea în forţele proprii şi multă distracţie în dormitor. Am menţionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau maşina. Sunt generos şi săritor la nevoie, nu mă prefac că plouă atunci când ţi s-a stricat maşina sau ai rămas fără medicamente. Te susţin în tot ce întreprinzi fiindcă nu-mi place să tai frunza la câini şi să mă plâng de un destin eşuat lamentabil. Nu garantez însă fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsă creatură din univers.

Am uneori reputaţia de scandalagiu, dar eu nu ţin furia ca ranchiunoşii aia de Scorpioni, aşa ca mai bine scurt şi intens, decât epuizant şi pe termen lung. Îmi place să fiu cocoloşit ca un copil uneori, aşa că nu fi rece. dar nici prea caldă, pentru că îmi place să cuceresc, să fiu provocat, să fac surprize, nu să mă culc pe o ureche şi să mă bucur de cămin ca plictisitorii ăia de Tauri. Ador excursiile, munţii, grădina zoologică, provocările şi toate jocurile cu suspans. Dacă vrei intensitate, caută-mă!

Taur
Da, am citit anunţul de mai sus al Berbecului. obositoare fiinţă! Nu stă locului, deloc. Eu sunt un om serios şi ştiu că o relaţie se formează în timp, cu pricepere şi răbdare. Nu ard până la scrum ca Berbecul şi nu scriu poezii de vrăjeală ca Gemenii. La mine durează până iau hotărâri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masă gustoasă, o atmosferă romantică, mângâierile, nu sunt genul de “una scurtă pe coridor” ca bezmeticii de Săgetători.

Trebuie să îţi spun că am tabieturi, nu mă deranjează rutina şi nu îmi plac prea mult schimbările de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezeşti în situaţii imprevizibile sau obositoare de genul ieşirilor în club la 2 noaptea sau exerciţii de yoga la 5 dimineaţa. Cum mă găseşti azi, sunt şi mâine. Nu încerca idei abracadabrante de genul “libertate fără frontiere”, eu înţeleg prin cuplu o viaţă în comun, cu bune sau cu rele, cu ieşiri în parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui şi să filozofam despre spiritul neîngrădit.

Mă enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul şi nu vorbesc fără minte ca Săgetătorul. Aşa că, dacă ai nevoie de o persoană calmă, de încredere şi naturală, eu sunt aceea. Recunosc, nu prea spun direct ce mă nemulţumeşte, trebuie să mai lucrez la acest capitol. Îmi place arta, mă plimb cu drag prin pădure, culegem floricele şi ascultăm muzică lentă. Dacă vrei stabilitate, caută-mă!

Gemeni
Sunt un fluture viu colorat şi cu mine te vei simţi cea mai iubită făptură. Mergem peste tot, zburăm pretutindeni. Nu garantez că ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei “trăieşte clipa”, nu sunt rigid precum Taurul.

Nu am reţineri ca scorţoşii aia de Capricorni, eu râd cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie să fii o persoană activă social, cu simţul umorului şi fără prea multe complexe. Dacă eşti inteligentă, mă cucereşti, însă încearcă să nu mă eclipsezi, altfel îmi iei ce am eu mai de preţ, informaţiile multe şi diverse pe care le folosesc în momentele-cheie. Eu îţi declar iubirea nebună, nu aştept ca Taurul până îţi cade părul de nervi şi nici nu mă retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred în libertatea emoţiilor şi a sentimentelor, de aceea te voi înţelege dacă a doua zi nu mă mai iubeşti, doar aşa pot fi şi eu câteodată.

Solicitările de orice fel mă sâcâie, mai ales daca sunt prea multe. şi nu te ţin legată de piciorul patului ca Taurul! Excesele emoţionale mă ţin doar zece minute, prin urmare dacă eşti în căutarea unei povesti romantice fă-le cu mâna Racilor sau Peştilor. Sunt spontan, amuzant şi irezistibil. În pat am imaginaţie. Ştiu valoarea unei surprize. Caut pe cineva care să mergă la teatru, la bibliotecă şi în discoteci. Dacă doreşti varietate, caută-mă!

Rac
Nu aş merge cu un Geamăn nicio clipă, nu are profunzime şi nu ştie ce este aceea trăire interioară. Dacă vrei aventură, du-te spre Lei sau spre Săgetători. Nu te iau ca să te las şi nu te împart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent şi îţi intuiesc stările de spirit. Nu mă uit prin tine ca Geamănul, ci la tine, la expresivitatea ochilor tăi. Nu ştiu dacă tu cauţi un om sensibil, dar mi-ar plăcea să mă suporţi aşa cum sunt, am uneori capricii şi mă supăr ca un copil. vrei să fii din când în când mama mea?

Pun suflet şi nu mi-e deloc indiferent ce se petrece în lumea pe care noi o construim. Dacă vrei siguranţă şi intimitate, dacă “acasă” are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec şi nici nu fac din amor un experiment ca Geamănul. Eu aduc lumânări, încui uşile, trag perdeaua şi ador preludiul îndelungat. Mă deschid cam greu, sunt uşor timid, dar ştiu să iau iniţiativă când trebuie.

Dacă şi tu cauţi pe cineva care să nu fie prea independent, dacă ţi se pare normal să ieşi în oraş cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu “dau papucii” uşor ca cei din Gemeni  sau Vărsător, dar am nevoie de tandreţe, răbdare şi multa înţelegere. Prefer să mergem la mare, să contemplăm apusul, să creştem căţei sau pisici şi să luăm din când în când cina cu mamele noastre. Daca vrei siguranţă, caută-mă!

Leu
Lăsaţi-l pe Rac cu emoţiile lui adânci cu tot! Viaţa este aici, acum şi trebuie trăită din plin. În plus, este prea econom, pe când eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, îţi iau cel mai scump parfum, iar dacă totuşi nu îmi permit (deh, i se mai petrece şi Leului) promit să ai măcar senzaţia că din clipă în clipă urmează să te îmbogăţeşti. Eu nu stau între patru pereţi ca Racul sau ca Fecioara, eu îţi arăt viaţa de noapte, ultimele noutăţi în oraş şi te prezint ca pe o regină cercului meu de prieteni.

Or fi Gemenii jucăuşi, dar eu sunt şi jucăuş şi hotărât, nu sunt instabil ca ei. Dacă vrei un îndrăgostit palid şi cuminte, ia o Fecioară, eu sunt romantic până în vârful urechilor şi apreciez poezia, serenadele sub clar de lună, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu îmi place să îmi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau să mă compari cu nu ştiu cine, ar fi bine să mă lauzi măcar din când în când. Nu caut o femeie care să mă pună la colţ, să mă educe, să mă cheme acasă ţipând. Eu sunt până la urmă şeful şi îmi place să mi se dea atenţia cuvenită.

Sunt optimist, am voie bună, omenos şi pot purta cu tine orice fel de conversaţie. Nu spun minciuni ca Geamănul şi nu sunt evaziv ca Peştele. Eu merg direct la ţintă şi dau dovadă de corectitudine. Îmi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele şi tot ce presupune umor şi creativitate. Dacă doreşti romantism, caută-mă!

Fecioara
Cu impulsurile de moment ale arogantului de Leu, nu ajungem nicăieri. Viaţa nu este un haos, ci un proiect planificat raţional.  Sunt un om cumpătat, dar dacă ai răbdare şi nu zâmbeşti ca o păpuşă Barbie în faţa glumelor nesărate ale Geamănului, vei vedea că am destule fantezii. Eu nu le risipesc pe oricine. Mi-aş dori să fi elegantă şi să nu vorbeşti indecent, fiindcă nici eu nu apar la întâlnire cu părul vâlvoi ca Vărsătorul.

Sunt atent la igienă şi la impresia pe care o fac, nu te primesc la mine acasă, invitându-te să te aşezi pe un pat plin cu rufe şi cărţi ca dezordonatul de Săgetător. Nu sunt superficial, nu renunţ imediat, tocmai fiindcă eu îmi analizez bine sentimentele şi mă implic după ce sunt sigur că relaţia este  potrivită. Ştiu că o viaţă conjugală presupune şi datorii sau  responsabilităţi, mă laşi pe mine să ţin evidenţa cheltuielilor, să organizez mese festive sau altele de gen, eu nu dau buzna pe uşă ca iresponsabilii de Săgetători sau Vărsători.

Sunt fidel, grijuliu cu sănătatea şi viaţa ta casnică. Nu mă abţin să nu critic, dar sfaturile mele îţi pot fi de un real folos. Amorul spontan nu mă atrage prea mult. În schimb, am răbdare şi tehnicile mele se îmbunătăţesc, nu fac ca Gemenii sau Săgetătorii, să dau tot ce am mai bun şi apoi să stau pe margine. Mă atrage tot ce ţine de sănătate, natură, animale, alimentaţie. Dacă doreşti seriozitate, caută-mă!

Balanţa
Cum poate cineva să rămână alături de un om atât de riguros ca Fecioara? Eu nu sunt nici egoist ca Berbecul, nici lipsit de tact ca Săgetătorul. Eu ştiu să îţi înţeleg punctul de vedere, aceasta este cheia armoniei într-un cuplu, nu? Ce înseamnă aia să baţi cu pumnul în masă, să fugi pe uşă sau să jigneşti ca la uşa cortului? Ce-i drept, mă decid cam greu, sunt destul de pretenţios. Nu stau foarte bine la capitolul fidelitate, dar uită-te şi tu la Julio Iglesias, cum ar fi putut o astfel de Balanţă să fie bărbatul unei singure femei?

Sunt galant şi mă îmbrac cu stil. Nimeni nu se pricepe mai bine ca mine să creeze o atmosferă erotică. Aşa că pregăteşte-te să fii curtată cu rafinament! Ce-i drept, uneori spun “nu te vreau, dar n-ai voie să mai fii cu nimeni!”, asta pentru sunt indecis, ba aş fi cu tine, ba nu, ba te iubesc, ba mi se pare. Dar cel puţin, nu iau decizii pripite ca Berbecii sau Leii.

Sunt maestru în conversaţii, nu sunt impulsiv, ci diplomat şi echilibrat. Ştiu ce înseamnă să dăruieşti, să împarţi şi să nu îl împovărezi pe celalalt. Îmi plac discuţiile deschise, manifestările artistice, o vestimentaţie cu gust, dansul şi tot ce înseamnă tandreţe. Dacă doreşti echilibru, caută-mă!

Scorpion
Eu nu mă joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea înseamnă furtună, emoţii intense, coborâre în infern şi extaz în paradis.

Daca nu eşti o natură erotică, nu mă căuta, eu nu vorbesc despre amor ca Geamănul, ci trec la fapte. Sunt discret şi pun mare preţ pe încredere, nu mă apuc să spun altora toate poveştile tale intime şi nici nu doresc să mi se facă acest lucru. Eu nu scriu pagini întregi, ca Gemenii sau Săgetătorii despre ceea ce simt pentru tine, dar în interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magică, mistică, nu o aprindere de paie. Sunt loial şi merg până la capăt într-o relaţie indiferent de obstacole. Nu mă răni, nu mă dezamăgi, fiindcă nu îmi trece ca la Berbec, nu uit ca Geamănul şi nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balanţa. Am viata mea secretă şi mi se pare normal, trebuie să rămână mereu ceva enigmatic în fiinţa noastră.

Dacă îţi place să discuţi despre natura umană, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit.  Nu mă tem de pericol, de pasiunea extremă, nu dau cinci paşi înapoi când mă aştepţi în dormitor cu jucării erotice necunoscute. Dar nu mă înşela, umili sau trata cu indiferenţă, te voi părăsi sau te voi chinui fiindcă am o natura făcută pentru totul sau nimic. Dacă doreşti pasiune, caută-mă!

Săgetător
Dacă vrei să o iei razna, da, duceţi-vă la Scorpion! Hai să fim serioşi, şi eu sunt romantic şi sensibil, dar nu fac o criză din orice dezamăgire şi nu intru în turnuri de fildeş pentru orice sentiment neîmpărtăşit. În viaţă trebuie să te simţi liber, amorul este o plăcere, iubirea o trăire spirituală.

Eu sunt amuzant, energic, comunicativ, fire sportivă, vreau o iubită cu care să explorez lumea, nu să mă încui în casă ca Racul. Dacă vrei un ritual de cucerire prelungit, ia-l pe răbdătorul de Capricorn, eu caut o persoană la fel de lipsită de pudoare şi de false prejudecăţi. Eu te ciupesc de funduleţ pe ringul de dans şi te întreb direct: “La mine sau la tine?” Cu mine, nu ţi se vor lungi urechile aşteptând, fiindcă eu nu am chestionare de evaluare ca Fecioara şi nu mă întreb unde va duce totul ca un Capricorn. Nu îmi plac discuţiile grave, ia-l pe Scorpion, eu vreau să ne minunam de natură, să ne uitam la meciuri sau documentare despre OZN-uri, să organizam petreceri. Eu nu sunt posesiv ca Taurul, nu vreau să te ştiu acasă ca Scorpionul, îţi respect independenţa şi mă bucur când râzi şi treci prin viaţă cu fruntea sus.

Nu agreez rutina, nu îmi place să mă obligi să fac ceva, dar mă pricep să îţi demonstrez că nu trebuie să te gândeşti cu încrâncenare la ziua de mâine. Dacă visezi să călătoreşti, dacă râzi la bancuri fără să devii superficială făcându-le, sunt persoana potrivită. Daca vrei aventură, caută-mă!

Capricorn
Eu nu intru în relaţii dacă nu sunt sigur de faptul că avem planuri comune. Nu îmi plac excesele emoţionale, mă derutează, iar eu am nevoie de linişte să muncesc, am o carieră de construit. Pentru capricii de copil, duceţi-vă la Rac, eu sunt un om matur şi ofer siguranţă şi protecţie.

Nu mă pricep la declaraţii siropoase ca Leul sau Peştele, dar eu demonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Când ei îţi vor spune că eşti “steaua de pe cer”, eu îţi voi plăti rata la frigider care îţi stătea ca un ghimpe în minte. Dacă vrei aventuri de o noapte, ai greşit omul. Dar ador să fac dragoste, sunt pasional şi senzual. Iau angajamentele în serios, dar devin ca un sloi de gheaţă când mă faci de râs în public, îmi desconsideri părerile, iar dacă mă înşeli, dormim în paturi separate până la divorţ.

Sunt sincer, corect şi nu îmi place să păcălesc sau să fac jocuri duble. Nu risipesc banii ca nesocotitul de Săgetător, nu pierd nopţile la jocuri de noroc ca Leul, nu inventez poveşti să îmi ascund viciile ca Gemenii.

Îmi place tot ce este vechi (clădiri, obiecte), muzica clasică, bibliotecile, spaţiile unde poţi medita în voie, potecile de munte. Dacă vrei protecţie, caută-mă!

Vărsător
La mine găseşti fantezie, trăiri şi emoţii libere ca pasărea cerului. Nu am nevoie de o contopire emoţională totală ca Racii sau Peştii şi nu te controlez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred că o relaţie de iubire porneşte în primul rând de la o prietenie sinceră şi se bazează pe respectarea libertăţii celuilalt.

Sunt inteligent, distractiv, curios şi îmi place tot ce este neobişnuit şi exotic. Prin urmare, dacă vrei o viaţă domestică şi blândă, nu sunt eu cel potrivit. Nu ştiu ce sunt inhibiţiile sau tabuurile, aşa că vei petrece cu mine clipe magice. nu ţi se pare cotidianul sufocant?! Am alergie faţă de tot ce înseamnă obligaţii şi emoţii violente, dar cu mine te vei simţi relaxată, neîngrădită şi vei avea parte de sex fierbinte.

Înţeleg nevoia ta de a relaţiona cu alţii, fiindcă şi eu ies des cu amicii, vorbesc mult la telefon şi îi susţin atunci când au nevoie. Am simţul umorului şi ştiu să te surprind cu fel de fel de momente plăcute şi incitante.

Îmi place aventura, să stăm de vorbă ceasuri întregi şi să plecăm în excursii pline de neprevăzut. Daca vrei nonconformism, caută-mă!

Peşti
Eu sunt altruist, sensibil şi ştiu că iertarea are două mari case, în biserică şi într-o iubire puternică. La mine nimic nu este simplu, nu planific, nu promit solemn, nu te părăsesc, dar nici nu garantez stabilitate. În schimb, creez atmosferă de poveste, conversaţii şoptite, lumină difuză, cine romantice. Ştiu să mângâi tandru şi îţi înţeleg orice stare de spirit.

Dacă nu eşti visătoare, nu te uita la mine, eu mă sufoc în lumea asta materială şi cred că sentimentul se naşte din poezia sufletului nostru. dacă vrei un tip practic şi ambiţios, ia-l pe Capricorn, eu înţeleg cel mai bine lumea emoţiilor. Se spune că am trăiri înşelătoare, dar nu te voi plictisi ca Fecioara şi nici nu te voi brusca precum Leul.  Nu suport răceala, indiferenţa sau cruzimea, pe mine nu mă vei vedea râzând cinic precum Geamănul, trântindu-ţi telefonul în nas ca Berbecul sau tratându-ţi raţional şi ironic trăirile complexe precum Vărsătorul.

Pot fi curajos când ai nevoie şi mă sacrific pentru orice ideal în care tu crezi. Îmi place marea, ador poezia, muzica lui Chopin, pictura, baletul şi amorul plin de imaginaţie. Dacă doreşti emoţie, caută-mă!

Nu ma intelegeti gresit – Nu am nimic cu femeile:)

January 24th, 2010. Published under Personal. No Comments.


…Dar era prea frumoasa poza ca sa nu o transmit mai departe 🙂

de pe mail… “Jurnalul lui Boc”

January 20th, 2010. Published under Personal. No Comments.

Ora 7:00
-Suna ceasul.Cobor pe scaunelul de langa pat , apoi de pe
scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma.Ma urc pe
scaunel, de pe scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si
opresc ceasul. Vreau sa sar de pe noptiera, dar cand ma uit
in jos ametesc. Cobor exact cum am urcat.

Ora  7:15
-Ma duc la baie. Nu ma barbieresc nici azi ca nu ajung la
oglinda.

Ora 7:30
-Ma urc pe calorifer si ma uit pe geam.Astazi nu ploua. Ma
bucur enorm.Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de pe cuier.

Ora 7:35
sa ma imbrac.Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca
iar nu imi gasesc cureaua de la ceas.Imi pun papionul. Nu
mai port cravata fiindca ieri era sa cad pentru ca am calcat
pe ea.

Ora  7:45
-Suna cineva la usa . E SPP -istul. Nu i-am vazut fata
pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gaura cheii si
il recunosc dupa ceas.

Ora 8:00
-Plec de acasa. Ajung din bratzele SPP-istului in
masina.Astazi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au
ramas urme pe obraz de la centura.

SPP-istul
conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe pedale, si
sa ma uit peste volan in acelasi timp.

Ora  8:30
-Ajung in fata guvernului.Sar din masina si trec strada.Cad
intr-o groapa de pe sosea.Il sun pe Berceanu sa vina sa ma
scoata. Daca nu era el, nu era nici groapa asta.Daca ma mai
enerveaza odata il demit. Inca nu am uitat ca la inaugurarea
autostrazii Turda-Gilau, cand a vrut sa taie panglica mi-a
taiat motzul.

Ora  8:45
-Intru in sediul guvernului.Astazi avem petrecerea de
sfarsit de an.Canta Cleopatra Stratan.Vreau sa danzez. Udrea
nu mai danseaza cu mine fiindca e suparata ca la bluesuri,
cand stau aproape de ea ii pot vedea pe sub fusta. Dansez cu
Cleopatra.

-Apoi canta Adrian Minune.Deja ma simt mai bine pentru ca
pot privi si eu pe cineva “de sus”.

Ora  13:00
-Mi se face sete.Ma duc la bar, si vreau sa comand. Il sun
pe barman pentru ca nu pot sa il vad fiind de cealalta parte
a tejghelei.

Beau cateva pahare si ma ametesc.

Ora 18:00
-Plec de la petrecere cu Basescu cu loganul. Sunt deja cinci
si ma ia in portbagaj.

Ora 19:00
-Ajung in fata blocului.Urc in lift, apas butonul etajului
3. Apoi mai urc pe scari inca trei etaje. Eu stau la 6, dar
in lift nu ajung sa apas decat pana la butonul etajului 3.E
intuneric pe scara blocului si iar ma lovesc cu capul de
clantza. Desi avem lumina cu senzori, nu inteleg de ce la
mine nu se aprinde niciodata.

Ora 20:00
-Termin cina si ies putin sa plimb cainele.Am un bishon pe
care l-am luat de curand. Ciobanescul l-am vandut dupa ce
m-a luat in gura si a incercat sa ma ingroape in gradina
blocului.

Ora 21:30
-Ma pregatesc de culcare.Nepotelul se razbuna pentru ca iar
i-am purtat pantofii si imi piteste scaunelul de langa
pat.Adorm pe covor.

Noapte buna!

Campanie de prevenire a accidentelor moto

January 19th, 2010. Published under Personal. No Comments.

idei pentru un mic dejun …

January 19th, 2010. Published under Personal. No Comments.

suprinde-ti copii sau partenerul cu o surpriza culinara 🙂

Sunteti si voi un miracol?

January 13th, 2010. Published under Personal. No Comments.

Am primit un mail care trebuia impartasit si cu voi.

Daca ti-ai trait copilaria in anii ‘60, ‘70, sau la inceputul anilor ‘80..

Cum ai facut sa supravietuiesti?

– De mici mergeam in autobuze si masini care nu aveau centuri de siguranta, nici perne cu aer…
– Cand mergeam in remorca unui camion era o excursie foarte speciala si ne-o amintim toata viata.
– Leaganele noastre erau pictate in culori aprinse si toata vopseaua era pe baza de plumb.
– Nu aveam capace de siguranta la cutiile de medicamente, dulapuri sau usi.
– Cand mergeam pe bicicleta nu aveam casca.
– Beam apa de la cismeaua din gradina, nu dintr-o sticla de apa minerala…
– Pierdeam ore in sir construind carucioare din fier vechi si cei care aveau noroc sa aibe strazi inclinate isi dadeau drumul pe ele si la jumatatea drumului isi aduceau aminte ca nu aveau frane. Dupa cateva opriri in copaci sau garduri am invatat sa rezolvam problema.
– Ieseam la joaca cu unica conditie sa ne intoarcem inainte de a se lasa intunericul.
– Scoala dura pana la pranz si veneam acasa sa mancam . Nu aveam celular, asa ca nimeni nu putea sti unde suntem. De necrezut….
– Ne taiam, ne rupeam un os , pierdeam un dinte, dar nici o data nu cautam un vinovat. Era numai vina noastra.
– Mancam biscuiti, paine cu unt, beam sucuri cu zahar si nu aveam exces de greutate pentru ca tot timpul eram afara la joaca.
– Imparteam o sticla de suc intre 4 prieteni…utilizand aceeasi sticla si nimeni nu murea din asta.
– Nu aveam Playstation, Nintendo 64, X box, jocuri video, 99 canale de televiziune pe cablu, dolby surround, celulare personale, calculatoare, chat pe Internet … dar AVEAM PRIETENI.
– Ieseam, ne urcam pe bicicleta sau mergeam pana la casa prietenului, sunam la usa sau intram incet fara sa sunam si ieseam sa ne jucam.
– Acolo, afara, in acea lume cruda, fara gardian! Cum dumnezeului faceam? Aveam tot felul de jocuri de echipa, fotbal, tarile, v-ati ascunselea, si nu toata lumea ajungea sa fie aleasa dar nu se supara nimeni.
– Nu toti eram elevi stralucitori si cand unul ramanea repetent, pur si simplu repeta anul. Nimeni nu mergea la psiholog, la psihopedagog, nimeni nu avea dislexie, nici probleme de atentie, nici hiperactivitate, doar repeta si avea o a doua sansa.
– Aveam libertate, esecuri, bucurii, responsabilitati…si am invatat sa ne descurcam cu ele.

Marea intrebare este: Cum faceam sa supravietuim, si mai ales sa devenim persoanele adulte de azi? Faceti parte din aceasta generatie? Ati ajuns aici asemeni mie?

Sunteti si voi un miracol?

al doilea

January 10th, 2010. Published under Personal. No Comments.